Menu
Gildia Pióra na Patronite

X

Uszlachetnieni sobą
Tak bardzo doświadczeni
Ból wyżarł głęboką dziurę
A głębia niewypełniona odbija się pustym echem
Tak pustym.. ze nawet zachody Słońca nie pomagają
Każdy tak ma!
Oszukując samego siebie że jest w porządku
Przekonując innych o szczęściu z nadzieją że przekonasz samego siebie.
Każdy kłamie!
I śmieszy mnie to, bo za to odkrycie Nobla nie dostane, a żyć przecież łatwiej.

6224 wyświetlenia
72 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!