Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strefa absurdu czyli:

Uszko Dzi(e)ło mi się....

Na boku wiersz piszę
Blady bardzo, aż biały
Strach czytać, to dzieło
Przewrócę się na wznak
Gdyż chyba mnie pogięło

276 056 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!