Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Uszczypnij mnie
chyba wierzyć zaczynam
że to, co wydaje się cudem
na zawsze zostanie takie samo

2585 wyświetleń
48 tekstów
1 obserwujący
  • mill

    20 November 2015, 15:08

    .....ładny mini wiersz ;)................