Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak sobie...

Usycham
Jak
kwiat
pozostawiony
gdzieś pomiędzy kartkami
wybranych poezji...
Jak zapomniany
kaktus...
Porzucony...
Tulipan...
Bo przecież
taki niewdzięczny...
Brudny...
I to wcale
nie
z tęsknoty
za Tobą...
Ani za tym
wszystkim
co mi wypadło
z tych niezdarnych rąk...
Ani
za porwanymi
w euforii smutku listami...
Tylko tak sobie...
Z braku wody...
Usycham...
Bo bez niej
nie da się podobno żyć...

11 832 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    30 November 2012, 18:05

    Dziękuję Wam wszystkim za pozostawienie śladu....

  • katjaa

    26 November 2012, 14:54

    cudowny wiersz..

  • słoneczniki

    26 November 2012, 08:06

    Ciekawy wiersz

  • misiek45

    25 November 2012, 21:55

    Z nutką smutku lecz delikatny poetycko wiersz-pozdrawiam:)