Menu
Gildia Pióra na Patronite

wypalone wspomnienie

Usta, usta wypełniła,
oczy, oczom się oddały,
ciało z ciałem się scaliło,
lecz to wszystko niczym było.

Znów wspomnienia powracały,
całą rozkosz oddalały,
pustką duszę wypełniały,
pragnę być Twój,
Tylko,
cały.

393 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
  • 12 March 2017, 14:00

    @piórem2 dokładnie tak !

  • 11 March 2017, 21:55

    Chcesz się oddać tej wydrze? 47