Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miało nas już nic nie zdziwić

ustaliliśmy pozycje przed wejściem
pierwszym i każdym następnym razem
byliśmy sobą wyciszeni
a uniesione wyrazy ostateczne
zawieszaliśmy sylabami w powietrzu
czułeś że daję ci wolną rękę
i jeszcze chciałam
wiedzieć co dzieje się za plecami
nienormalne to
kiedy jednocześnie nami szarpnęło
czy wyliżemy się z tego do końca

12 231 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!