Menu
Gildia Pióra na Patronite

Usta

Usta Mareczka to rzecz wspaniała
Nie jedna już za nimi wołała
Sprawiają rozkosz i przyjemności
a także wiele romantycznej miłości

10 052 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
  • motylek96

    20 February 2011, 10:25

    Czy to hymn o własnych usteczkach napisałeś;)))