Menu
Gildia Pióra na Patronite

Połówki jednego słowa

Moje puste dłonie
Wypełnij swoim dotykiem

Uspokój burzę

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    6 June 2017, 09:25

    Dziękuję
    Serdecznie pozdrawiam

  • fyrfle

    5 June 2017, 14:35

    Krótko a sycąco.

  • motylek96

    5 June 2017, 13:58

    Już poprawione.
    Dobrze, że choć przez błędy ortograficzne można przykuć uwagę;)
    Pozdrawiam

  • wdech

    5 June 2017, 13:07

    uspokój - to poważne zdanie do wypełnienia przez otarcie

  • nicola-57

    5 June 2017, 09:09

    "uspokuj burzę"

    przez tak bardzo otwarte u, chyba nie da się jej uspokoić :)