Menu
Gildia Pióra na Patronite

To nie sen

Uśpione słońce ......
utrzymuje czerń nocy.......
wiedźmy szykują się do lotu.....
miotły w górę czas na lot.....
po wszystkim,po prostu znikną.....
Zimna mgła,wije się jak bluszcz.....
oplata strachem Twoje ciało.....
zamknij oczy,bezkresna noc nadchodzi.....
szaleńczy taniec wiedźm.....
Labirynt pamięci,powtarza się jak w kalejdoskopie....
nie widać wyjścia,ciało drży......
pułapka za pułapką.......
dziki śmiech wiedźm......
jak echo niesie się.......
Nie walcz z tym co się z Tobą dzieje .....
niech ogarnie Cię ten stan.....
daj się wciągnąć,nie walcz,tańcz....
wyczekuj świtu z nadzieją.....
a gdy skończy się ta noc......
i w końcu nadejdzie poranek.....
poczujesz lodowate powietrze .....
zapłaczesz z ulgą,ramionami obejmiesz się.....
i zrozumiesz,że to nie był sen ....
to był szaleńczy taniec wiedźm .....

40 344 wyświetlenia
275 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!