Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie

Uśmiechu warte i pełnych niepokoju wojen.Śmierci i narodzin i miłości wyzwoleń oraz czasu,którego się nie cofnie,by obrócić w wspomnienia owocne.

7996 wyświetleń
69 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!