Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Uśmiech, pocałunkiem
Moim malowany
Szczery, wysublimowany
Błysk spojrzenia
Ciepło tchnienia
Serca znane bicie
Mówiące skrycie..
Że cuda istnieją
Gdy żyjesz nadzieją..,

Więc obudź nadzieję
Niech z nami się śmieje
Niech każdy dzień rodzi
Siły-bośmy już niemłodzi
A dotyk dłoni
Przytulenie skroni
Daje zapewnienie
Że życie jak marzenie
Piękne być może
Gdy los nam dopomoże
Poskładać kawałki
Naszej układanki...

................................ ღ

3515 wyświetleń
40 tekstów
2 obserwujących
  • krysta

    20 March 2016, 20:45

    Ja też dziękuję, że mogę czytać Cię... :)

  • odwrócona

    20 March 2016, 20:25

    Dziękuję ,Krysiu.......Pozdrawiam :)

  • krysta

    20 March 2016, 15:40

    Wymowny, b. ładny.
    Pozdrawiam :)