Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zobaczysz

Uśmiechniesz się
jeszcze
czując ciepło
czyjejś dłoni
na żakiecie

serce
drgnie leciutko
zmieniając rytm
w powiewie
miłości

oko błyśnie
płomieniem wesołym
który zagrzeje
marzenia
do walki.

4098 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących