Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezupełnie, niezmiennie

Uśmiechnę się słodko
oczkiem mrugnę
nóżką tupnę
bioderkiem zakręcę.

Uśmiechnę się bezzębnie
spojrzę zezując
nóżką już nie tupnę
chore biodro wypnę.

Ale...
Zawsze kochając.

10 035 wyświetleń
106 tekstów
7 obserwujących
  • No_One_

    5 November 2011, 18:09

    Spróbowałabyś zawiesić... ;>

  • pierdzielsie

    5 November 2011, 18:07

    Dziwię się Waszym komentarzom i nie wierzę, i cieszę.
    Chyba mej pisaniny jednak nie zawieszę. ;)

  • No_One_

    3 November 2011, 22:02

    Uśmiechnę się bezzębnie
    spojrzę zezując
    nóżką już nie tupnę
    chore biodro wypnę.

    Ale...
    Zawsze kochając.

    Cholera ,od dziś Cię uwielbiam ;)

  • marka

    3 November 2011, 20:49

    Świetne, to jak czerń i biel.
    Te same czynności, tylko inne okoliczności.
    Ciekawy i krótki.