Menu
Gildia Pióra na Patronite

poranek

uśmiech słońca
stygnę jeszcze
z obięć wyrwana wczorajszej nocy
i stygnie moje ciało serce i dusza
ogrzewam się gorącą lampką czerwonego wina
przyznam że kocham
ten promień słońca
wpadający przez okno
dzięki temu zapominam
o lodowatym zimnym chłodzie
które bije z twojego serca

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • silvershadow

    15 January 2018, 14:25

    ładnie :)