Menu
Gildia Pióra na Patronite

WESÓŁ POZYTYW

Uśmiechem witaj dzień
Nie chowaj urazy

Na dni gorsze
Bądź plastrem miodu

W dobrym słowie
W osobliwym znaczeniu

Nie żałuj czułych zwrotów
Do złych wspomnień

Nie powracaj jak bumerang
Śmiej się od świtu do nocy

Przywołuj wesołe dzieje
Nie oglądając się za siebie

93 555 wyświetleń
896 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!