Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Ugaszone pragnienie

Uśmiechem swoim
Rozświetliła jego duszę
Dotąd serce miał rozgoryczone
Lecz kiedy trzymał ją
W swoich ramionach
Nowa nadzieja
W niego wstąpiła
Teraz szczęście
Ma dla niego
Tylko jedno znaczenie
Zamknięte w ciele naturalnej kobiecości
Wyrażone także tymi cudownymi oczami
Złaknionymi bliskości

52 584 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!