Menu
Gildia Pióra na Patronite

UśMiEcHeM...

Uśmiechem przybliż
przed sobą cały świat

Uśmiechem wokół darz ludzi
Uśmiechem rozbrój
każdą ciszę przed burzą

Uśmiechem roznieć
iskierki szczęścia

przez Śmiech nie ma
szans żadna furia

Uśmiechem roztop
serca lody

z Uśmiechem skradaj
serca i przepędź smutki

bo Uśmiech ma
właśnie taką moc

93 510 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!