Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic to

uśmiech
to zaproszenie
nie zmieniaj mnie
bo się nie zmienię

jakiego widzisz
takiego przyjmij
zatem
proszę o zrozumienie

wokoło tyle dziwaków
jest
ja również jestem dziwakiem
o czym przekonasz się

ale nic to

jak Michał rzekł

nic to Basieńku

jam tylko człek

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • 11 July 2021, 23:48

    broń swego

    jak Wołodyjowski Częstochowy

    jak kocha

    zrozumie, nic to

  • 11 July 2021, 19:50

    "Ona myślała, że On się zmieni.
    On myślał, że Ona się nie zmieni."

    Fajny wiersz.