Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szuflada

Uśmiech sztuką życia
Chwilą serca spojrzenia.
Zatrzymanie radości.
Mała iskra nadziei
bycia człowiekiem.
Zrozumienie
czym jest istnienie
a to zawarte
w duszy pisanej
co w sercu
skrzętnie pochowane
zaszufladkowane ...
i co ...
ups wysypane ...

http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY

52 538 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    29 June 2012, 13:23

    :)) posypały się Agnieszko :)) pozdrawiam ciepło pa :))

  • misiek45

    29 June 2012, 11:07

    Oj rozsypały ci się myśli i ułożyły w ładny wiersz-pozdrawiam serdecznie