Menu
Gildia Pióra na Patronite

kompas szczęścia

uśmiech sprawia cud
dobre słowo trzyma na duchu

miłość nie da zmierzyć się w skali
nadzieja podnosi z popiołów

radość rozdaje szczęście
cel jest kompasem życia

wiara w siebie jest potęgą
spokojem otacza przyjaźń

93 721 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!