Menu
Gildia Pióra na Patronite

amok

uśmiech opuścił już te oczy
a może nigdy się w nich nie pojawił
tak naprawdę
zatracić się w tych oczach zbyt łatwo
jakby z premedytacją ukazywały
półprawdę
to one Cię pochłonęły do reszty
Ty wciąż wierzysz im na tyle
by nie odwracać wzroku
co jeśli
tkwisz w amoku

13 119 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!