Menu
Gildia Pióra na Patronite

fyrfl pycha

Usiądź proszę Pycho
Zobaczyłem w kiosku Penelopy twarz
Kupiłem brukowiec dwutygodnik
Z brukowcem wielkie kino
Wewnątrz Marta
W obrzydliwej sesji sprzedaje
Rozczłonkowane ciała matki i ojca
Taki zajączek dla ślepców
Wielkanocny zajączek
Tak bardzo chciałbym wybudować grobowiec
Z obrzydliwie pięknego marmuru
Cały w aktach,co malowała Weronika
Pycho pozwól
Na sesje z Penelopą muzą Pedro
Ona w błękitnej sukni
W ogromne słoneczniki
Ja w stringach
Podaje jej banana
W obrzydliwie lubieżne skojarzenia
Pamiętajcie wy o mnie
Kiedy już zasiądę po prawicy
Matky i Oyca Meho
Zatańczcie nad otawrtym grobem
Do muzyki Bregowicia
Z filmu Arizona Dream
Na chwałę Pychy
Świat bez Pychy czym by był?

297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!