Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zachód...

Usiądź poczęstuj się
pięknym uśmiechem
który kocham posyłać
trzymając Cię za rękę

Pomińmy krótki czas
kiedy możemy zacząć
wspólna podróż życia
od lata pełnego słońca

Udajmy się do miejsca
gdzie niebo ma kolor
pomarańczy mówiący
jak bliscy jesteśmy sobie...

16.05.2014

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • IceCherry

    16 May 2014, 19:42

    Aniu, cudownie i nic więcej nie powiem,
    bo wersy mówią za siebie ;)

  • krysta

    16 May 2014, 12:51

    Zachwycił mnie ten wiersz...piękny !
    Pozdrawiam Aniu :)

  • Pechowa_

    16 May 2014, 12:24

    Malusia dziękuje ! :)

  • Malusia_035

    16 May 2014, 12:23

    Przepiekny wiersz Pozdrawiam :))