Menu
Gildia Pióra na Patronite

Długopis

Usiadłam dzisiaj i napisałam wiersz
O przeszłości i jak minął mi dzień
Usiadłam dzisiaj i napisałam wiersz
Wspominając i ciebie i mnie
Usiadłam więc dzisiaj i napisałam wiersz
O chłopaku z daleka … O jednym pięknym śnie
Siedząc tak dzisiaj i pisząc ten wiersz
Stęskniona za dotykiem, jękiem, zapachem … sam wiesz
Usiadłam tak dzisiaj bez celu, zmyślą by napisać wiersz
Napisałam, o chłopcu, o sobie … No gdzie ? No gdzie w tym wszystkim jest sens…

12 563 wyświetlenia
61 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    3 March 2017, 12:20

    Dobry.