Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taki wieczór

Usiadłam z ciężką głową
Zamknęłam oczy
Przerzucam kanały moich wspomnień
Są zakłócenia
Brak obrazu
I tylko te nielubiane
Piksele się kłócą
Nie widzę ostro
Tego co było piękne
I brak czerwonego wina

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!