Menu
Gildia Pióra na Patronite

Usiadłam w zadumie
Nad kartki brzegiem
I nie wiem...
Czy pisać do Ciebie?
Telefon głuchy
Cisza...chyba złośliwa
Przecież Ciebie nie ma
Tylko myśl nasza została
Uważna...Tkliwa...Cierpliwa...
Atrament mój wysycha
Serce wypełnia muzyka
Piszę do miłego zobaczenia
Ty jesteś gdzieś indziej
Tu Ciebie nie ma

04.05.2021
16:56

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!