Menu
Gildia Pióra na Patronite

usiadłam ciszą
obok Ciebie
usiadłam
przestrzenią oddalenia
kiedy zawołasz mnie łzą
przybędę
bliską obecnością

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • dana1596

    25 June 2014, 11:41

    piękne metafory