Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płakała

Usiadła i płakała
za życie,
za śmierć,
za miłość,
ból i szczęście,
łzy płynęły,
serce bolało,
płakała bo..
chciała, bo musiała.
Za dzieci w Afryce,
złe oceny,
za przyjaciela nieszczęście,
za szczeście bo się skończy,
za wszystko co dobre i za to co złe, a dla niektórych też dobre,
za dobre bo się kończy, za złe bo nadchodzi,
a najbardziej płakała nad sobą,
bo kochała, a to było nie zdrowe,
płakała, że nie umie sobie darować.
Płakała
Szlochała
Aż w końcu sen ją uratował - zasnęła.

1972 wyświetlenia
38 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!