Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prostota

Uściśnij mą dłoń
przytul mnie do serca
naucz mnie co to miłość.

Gdy mi zimno
ogrzej mnie
swym ciałem.

Gdy mi gorąco
ochłódź mnie
swym tańcem.

Gdybym umarł
w twych ramionach
Nie ukrywaj żalu ani łez.

Żyjmy razem ciesząc się chwilą
zawsze i wszędzie
gdzie tylko będziemy.

Na koniec mam prośbę
nie udawaj nikogo
po prostu kochaj…

6046 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
  • 11 May 2017, 09:06

    Jak proste, a jakie życiowe i prawdziwe.