Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Urwane w pół słowa zdanie
Niedopalony papieros
Gotująca się woda na gazie
Herbata, która już dawno wystygła
Zatrzymana w locie łza

I tylko ten tępy dźwięk ciszy

18 375 wyświetleń
159 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!