Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uruchomiona mentalnie siłą woli
Wyrwam się z ramion Orfeusza
Zamieniam smutek na radość
Nie czuję jak przemija czas
Przyzwoitości śmieję się w twarz
Przekładam obrazy na słowa
Nadgryzione zębem czasu
Prawdy o miłości ...

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!