Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kres "

Uroku i wdzięku pełna
Moja miła, moja piękna
Tonią oczu swych cudnych
Porywa do cna
Serce me za Nią, za tą miłością
Nieustannie gna
I wiem to ja, że nie przestanie
Nigdy...
Jedyną Ona mą jest
Czaruje jeden uśmiech,
Spojrzenie, gest...
Życia miałem dość nędznego
Lecz przy Niej, jakże pięknego
Kocham, aż po jego kres...

1192 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!