Menu
Gildia Pióra na Patronite

...a, żeby nie przeminąć

Urodziliśmy się
później byliśmy
zbyt zajęci sobą
w dorastaniu
żeby...

później zakochaliśmy się
patrząc na innych

a później
znowu patrzeliśmy na siebie

a później
byliśmy
zbyt zajęci sobą
żeby się nie postarzeć.

marka

127 940 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • topik

    23 May 2010, 12:46

    :)) ++ :)

  • kaloryczna

    22 May 2010, 23:45

    piękny wiersz. ujęłaś mnie. (do zeszytu)
    pozdrawiam. :)

  • 20 May 2010, 18:57

    ...czas biegnie do przodu, a my razem z nim i nie potrafimy się zatrzymać. Pozdrawiam Marko. Piękny wiersz :)