Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sens.

Urodziłam się po to, żeby żyć,
aby nadać Tobie sensu,
aby hodować Azorki w klatkach naszych paranoi.
Przyszłam na świat, aby inni mieli ze mnie pożytek,
abyś był szczęśliwy, będąc podporą mojego życia.
Żyję, aby dawać ludziom szczęście.
Sprawiać, że będą mnożyć endorfiny
i likwidować zło ze świata.
Trwam z myślą walki dobra ze złem,
mojej wygranej, naszej wygranej,
bo tylko My - ludzie możemy coś zmienić.
Nie krzywdźmy się,
tylko dzielmy się miłością i wzajemnie sobie pomagajmy.
Miejmy w sobie tyle ciepła,
aby każdy z nas zaznał potrzeby istnienia.

18 386 wyświetleń
137 tekstów
2 obserwujących
  • topik

    4 June 2010, 21:58

    tak...
    +
    :)

  • motylek96

    4 June 2010, 20:00

    ..tak ładnie..