Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słodka namiętność

Urocza jest wiosna
Wabi swym wdziękiem
Dźwięcznie wtedy
Rozbrzmiewa jej echo
Które niesie się po świecie
To tak jak ty
Urodzajem uczuć
Obdarowujesz me ciało
Więc zamykam oczy
Patrząc tylko sercem
I widzę ciebie
Cieniu mojej duszy
Kwitnącą cudownością
Się stajesz wówczas
Czyli wszystkim

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!