Menu
Gildia Pióra na Patronite

Urocza istoto, przyjdź do mnie nocą.
Odwiedź mnie rankiem,
Zaskocz w południe.
Zrób to bo umrę?

nie dla miłości
nie dla nagości
nie dla przeszłości
nie dla przyszłości

Przyjdź, przyjdź, choć na chwile.
Proszę, proszę, to co że minie.

Tych kilka słów, gestów, milczenia.
Tak wiele jesteś, wszystkim że prawie,
świat dodatkiem, we śnie i na jawie.

5601 wyświetleń
64 teksty
0 obserwujących
  • finezja

    9 April 2015, 22:36

    Bardzo ładne i prawdziwe. Pozdrawiam.