Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lody śmietankowe

uratuj mnie
przed oddychaniem
przed biciem serca
przed życiem
ale obiecaj
że się postarasz

zniszcz wszystkie uczucia
jakie we mnie znajdziesz
ale obiecaj
że zrobisz to szybko

złap mnie
bo znowu wpadam
w studnię twego serca
którą dysponuje kto inny
inny
czyli nie ja
i nie ty

cisza
szelest liści na wietrze
zapach kwiatów
dotyk słońca
lody śmietankowe
nie ja

uratuj mnie
przed ludźmi wokół
przed snem
przed życiem
przede mną
ale obiecaj
że nie zostawisz mnie samej

3014 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
  • Barefoot

    18 April 2014, 11:57

    "złap mnie
    bo znowu wpadam
    w studnię twego serca
    którą dysponuje kto inny
    inny
    czyli nie ja
    i nie ty"

    Sytuacja karkołomna; właściciel serca nie dysponuje swoim sercem,
    Ponura transplantacja.