Menu
Gildia Pióra na Patronite

Frustracje

Uporządkowana miłość
W szufladach sypialni
W wywoskowanym samochodzie

Pokłady uczuć nigdy nie odkrytych
Higieniczne spętana wolność
Idealnie spięte włosy

Czyją jesteś żoną?

15 741 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
  • Monika M.

    31 January 2020, 22:57

    Niczyją.

    od Joan40
  • 28 January 2020, 16:21

    To zależy od punku widzenia. :)
    Dla nielicznych może to być, powiedzmy dobre.

  • 28 January 2020, 08:41

    "Pokłady uczuć nigdy nie odkrytych
    Higieniczne spętana wolność"...
    To dobrze, czy źle? ;)

  • 27 January 2020, 18:46

    To dobrze, czy źle?

  • 27 January 2020, 18:18

    "House wife" tak mi się skojarzyło ;)

  • 26 January 2020, 22:05

    Dzięki.
    Przekaz prosty a jednak wielu udaje, że nie rozumieją.

    od batram
  • 26 January 2020, 21:56

    super :)