Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bajka...

Upijam się nocą
jak Ty słodko śpisz
gdzie pragnę tak
rozwalić głową mur

Pełną pytań i myśli
aby ułożyć swoje
zmęczone powieki
do snu o bajce

Którą czule szeptasz
zawsze co wieczór
jak cudowny rytuał
powtarzasz "Kocham Cię.."

7.01.2018

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • 7 January 2019, 16:10

    :))