Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przesyłka

Upchałam trudne myśli
w jeden karton,
adres wyraźnie napisany..
i w drogę !
i wcale nie przepraszam..
tak po prostu, odsyłam..
dłużej już nie chcę..
dłużej już nie mogę..

130 782 wyświetlenia
869 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!