Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naiwność

Uparcie szukasz
w moim spojrzeniu
młodej dziewczyny
sprzed kilku lat

Pełnej naiwności
która potrafiła
kilkadziesiąt razy
czekać i wybaczać

Teraz jedynie mogę
bez żadnego muszę
być gdziekolwiek
unikając pozorów...

17.01.2017

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    29 January 2017, 13:46

    Jest i Ona Onejka... ;)

    To mi miło jeszcze bardziej, że jeszcze mnie czytasz :)))

  • onejka

    17 January 2017, 18:27

    Na miłość najłatwiej nabrać, każdego i bez względu na wiek.
    To pięknie kiedy można powiedzieć - " mogę, bez żadnego muszę "

    Miło Cię czytać Aniu .