Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Nic nie może wiecznie trwać"

Teksty z obrazami - "Nic nie może wiecznie trwać" - Duch_Eonu_86
"Nic nie może wiecznie trwać" - Duch_Eonu_86

Upadnie porządek budowany ostatnie trzydzieści lat

Maski opadną z aktorskich masek (wilków w owczych skórach )

Polityka upadnie i nie powstanie z kolan

Gwiazdy fałszywe z firnamentu zejdą za naszą pomocą

Media zostaną obnażone (zburzone) aż do każdego fałszywego świadectwa (każdej cegły)

Fałszywe klechy obnażą swoje niecne lica

Rycerz śpiący z gór wzniesie swój gniew...

Dlaczego by nie?

50 832 wyświetlenia
1087 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!