Menu
Gildia Pióra na Patronite

eliksir miłości

upadłym aniołem jest zdrada
czarcim naciskiem łapy kłamstwo
ulotnym piaskiem pustynnym
obietnica bez pokrycia

nagłe odejście bez słowa
obawą o przyszłość bez perspektyw
między miłością a nienawiścią
cienki mur graniczy łatwo kochać

i nienawidzić jednocześnie
tak samo mocno
gdy raz się go przekroczy
trudno zakochać się ponownie

wybaczyć można wielokrotnie
z miłości póki serce nie pęknie
z żałości za późno jest wtedy
na eliksir miłosny

93 715 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!