Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skrzydła

Upadłe anioły o złotych skrzydłach
udają, że potrafią latać.
Oszukują nawet siebie.
Czy polecą?
Nie wiem.

Pewnie nie.

2176 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
  • MyArczi

    4 June 2014, 22:47

    Pewnie nie...

  • RozaR

    4 June 2014, 22:37

    A do ilu sytuacji pasuje. Dojrzałe.

  • solus.amor

    4 June 2014, 21:55

    Bardzo ładne :)