Menu
Gildia Pióra na Patronite

Upadłam...
Prawda podcięła skrzydła..
Przed Tobą Panie klękam....
W cierpień mych krzykach..
Dlaczego..?
Szczęście zdawało się być bliskie.
Sztyletem rozdzierasz serce.
Mym głuchym tkaninom.
Każesz znów budować nadziej mur.
Czekam, trwam o Panie bo przecież szeptałeś... ,,Szukaj a znajdziesz to szczęście"
Cięgle trwam...

546 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!