Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skarb...

Upadam całą twarzą
na chłodną ziemię
gdzie gryzę piach
nie czując palących

Łez od ciągłego lęku
o piękne marzenie
na które czekam
od chwili dotyku

Malutkich rączek
czy słodkiego zapachu
wypełniającego tęskniące
serce za swoim skarbem...

14.09.2020

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!