Menu
Gildia Pióra na Patronite

uogólnie
zedrę
ubrania
zapędy
popędy
chwycę się za głowę
i wrzasnę
człowiek
iskra
w płomieniu istnień
uogólnie
bo nie lubię
szczegółów
sentymentów
chociaż czasem z deszczem
zapłaczę

4490 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
  • ewelli

    3 March 2015, 08:37

    ładnie