Menu
Gildia Pióra na Patronite

basen

unoszę się łukiem
pomiędzy niebem i ziemią
płatek śniegu wystrzelony ze śnieżnej armatki

serce wypełnione lekką watą
którą zlizujesz z palców

gdy po morzu płynę basenem
spomiędzy luster
uśmiechem olśniewa mnie zbawiciel

ukrzyżowana na czterolistnej koniczynie
proszę zjedz moją duszę
ciało będzie żyło milion lat

30 301 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    26 February 2017, 11:09

    thx

  • 23 February 2017, 21:03

    dobre

  • silvershadow

    23 February 2017, 14:48

    Smurf007 - dzięki za wytrwałość.
    adamantine - przyszedł do mnie pewnej nocy.

  • Smurf007

    22 February 2017, 20:14

    słowa pełne drgań..
    ledwo przeszedłem do końca.. :))