Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nurt rzeki

Unosi mnie woda
Gdy pływam wśród fal
Życie nie jest idealne
Gdy płynie się samemu
Ale trzymając cię za rękę
Wiem że nie utonę
Zawsze wyciągniesz na brzeg
Moją łódkę zwana przeznaczeniem

4899 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących