Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uniosłeś mnie pod samo niebo,
Nauczyłeś latać bez skrzydeł.
Dzięki tobie w każdym dniu, widziałam magię chwili.
Tańczyłam w deszczu,
Śmiałam się ze słonkiem,
Z wiatrem bawiłam się w łapanego.
Każdy dzień z tobą był jak spacer po tęczy,
Nie biegłam na jej koniec szukając skarbu,
Bo miałam blisko ciebie.

To ty dałeś mi szczęście....

398 wyświetleń
7 tekstów
6 obserwujących
  • Honoo.

    3 May 2014, 23:34

    Naprawdę pięknie ujęłaś miłość w tym wierszu. Pozdrawiam serdecznie. :-)

  • krysta

    3 May 2014, 11:02

    uroczy wiersz...pozdrawiam :)

  • Zadyma

    3 May 2014, 02:38

    ładne